
ASM Sales Force Agency Sp. z o.o.
00-066, Warszawa, pl. Stanisława Małachowskiego 2
Jak zmniejszyć straty na stoisku mięsnymAby zmniejszyć straty na stoisku mięsnym, istotne jest odpowiednie jego prowadzenie. Przede wszystkim należy dbać o świeżość i jakość oferowanych produktów. Regularne sprawdzanie dat przydatności do spożycia oraz utrzymanie właściwych warunków przechowywania jest niezbędne. Ważne jest także utrzymanie czystości na stoisku, zarówno na powierzchni jak i w narzędziach używanych do obróbki mięsa. Kolejnym aspektem jest komunikacja z klientami - zapoznanie ich z ofertą, dawanie próbek czy też udzielanie porad dotyczących przyrządzania czy przechowywania mięsa. Dbanie o atrakcyjne i profesjonalne wyeksponowanie produktów na stoisku.
Firmy według kategorii
Transport dla Ciebie i firmy
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Atrakcje turystyczne i noclegi
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Baza organizacji i stowarzyszeń
Obrót i zarządzanie nieruchomościami - katalog usług
Baza kursów i szkoleń
Katalog produktów i usług dla każdego
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD